Stort takk til Sparebank 1 Østfold Akershus!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 31. Mar 2020

Sparebank 1 Østfold Akershus gir pengegave til klubben. Vi er veldig takknemlige for støtten i den utfordrende tiden vi befinner oss i.

I disse Koronatider er det mye fokus på å holde hodet over vannet og mye av hverdagen handler om tall, regnestykket, tap av inntekt, permitteringer, innsparinger og lignende. Mye av jobben en gjør er knyttet opp mot økonomi og lite inn mot sport. 

I en ganske utfordrende hverdag der målet er å få "endene" til å møtes en eller annen gang, er det veldig gledelig med en tlf.samtale typ slik som dette her:

Sparebank 1 Østfold Akershus: -Hei Haris, P. I. Snarberg Sparebank 1 i tlf. Hvordan går det med dere i disse tidene?

Meg(Haris Juklo): -Hei, hei, joda det er vel likt som i alle andre fotballklubber rundt omkring. Det er en kamp om å overleve og nå står vi midt opp i det.

Sparebank 1 Østfold Akershus: - Ja, det er vel slikt de fleste klubbene har det rundt omkring. Du Haris, vi i Sparebank 1 Østfold Akershus har en sånn gavekonto her hos oss og vi har diskutert litt hvordan vi kan bidra med å hjelpe dere. I den forbindelsen har vi bestemt at vi skal gi dere en gave på 100 000 kr.

Meg: …...……(leter etter en måte å si takk på) jeg vet ikke hva jeg skal si

Sparebank 1 Østfold Akershus:  Takk holder i massevis!

Meg: Tusen hjertelig takk for gaven! Stort av dere!


Stort takk igjen for at dere tenker på oss nå i disse dager.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline