Fantastisk støtte - nå håper vi på mer

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Mar 2020

For et snaut døgn siden lanserte klubben Kvik Halden lotteriet som et inntektsbringende tiltak i denne vanskelige perioden

Fantastisk støtte
Med bredden mot toppen! Målbevisst, stolt og engasjert. Aldri før har klubbens visjon og verdigrunnlag betydd mer. I en tøff tid der klubben har blitt nødt til å permitere alt utenom daglig leder, viser nok en gang klubbens medlemmer, supportere og øvrige Haldensere seg fra sin beste side.

Vi er med Halden - for Halden, og i løpet av et døgn er det solgt nesten 400 lodd. Dette viser hvilken raushet som bor blant oss, og vi er stolte over å jobbe i klubben vår. Målbevisst skal vi jobbe knallhardt for å komme oss ut på andre siden, med engasjementet i behold - og et minst like godt tilbud til barn og unge som vi har hatt.

Håper på mer
Selv i denne tøffe tiden har så mange vist storhet og raushet, ved å dele av sitt for å bidra til å hjelpe klubben. Det er ingen tvil om at det blir en svært tøff tid fremover, og derfor håper vi på enda mer støtte. Vi håper dere kan være med å dele loddsalget til nær og fjern, og sikter nå på å få solgt 600 lodd i løpet av denne uken.

Vi håper du blir med, og kjemper denne kampen sammen med oss.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline