Ytterligere permitteringer i Kvik Halden FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Mar 2020

I løpet av den siste tiden har en rekke fotballklubber måttet ty til permitteringer som følge av utviklingen av korona-viruset. Kvik Halden FK har lenge jobbet for å unngå flere permitteringer, men klubbledelsen måtte tilslutt bare innse at det ikke lot seg gjøre.

Klubbledelsen hadde tirsdag møte med hovedtrener A-lag herrer, spillerutvalget A-lag herrer og var i dialog med alle ansatte før permitteringsvarselet ble sendt skriftlig i dag. 

Styreleder Ronny Stavem uttaler følgende til redaksjonen:

"Med stans i all aktivitet, arrangementer og sviktende inntektsgrunnlag har styret sett seg nødt til å gå til det drastiske skritt og  permittere ansatte, spiller og trenere. Vi har brukt tiden fram til nå til unngå tiltak som ikke er godt nok vurdert, og tatt oss tid til å vurdere hvor det må bli kostnadskutt ved å gå nøye gjennom budsjett og likviditet. Vi velger å permittere a-lagets spillere 90% og hovedtrener 80% fordi vi ønsker at spillegruppen skal få individuell oppfølging på egentrening slik at de er kampklar nå vi er klare til seriespill når den tid måtte komme. Lars Petter Brevig som er leder for FFO og sportslig leder U-avdelingen permitteres 100%.

Daglig leder beholdes i sin stilling for å ta tak i inntektsbringende aktiviteter, oppfølging av økonomi samt å bistå alle ansatte i denne perioden. Dette er enstemmig vedtatt av styret i klubben. Vi følger situasjonen tett og vil iverksette ytterligere tiltak hvis det viser seg å bli nødvendig. Dette er en trist situasjon og skjærer dypt inn i klubbhjertet, men helt nødvendige tiltak for å sikre at klubben overlever denne krisa vi nå står oppi."


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline