Hvordan kan du hjelpe klubben nå?

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Mar 2020

ASlik kan du bli med og hjelpe Kvik Halden FK i en periode der all klubbens aktivitet er stoppet

Viktig å stå sammen
Flere personer har henvendt seg til klubben med spørsmål om hvordan de kan hjelpe klubben i denne tøffe tiden. Klubben står nå i en situasjon der all aktivitet er avlyst, og dermed bortfaller flere inntekter. I løpet av 2019-sesongen så vi hvilket samhold som er i klubben, og dette samholdet kan nå bli med å hjelpe klubben. Hvem husker vel ikke da a-laget gjennomførte seiersropet utenfor garderoben på Kvik Halden FK-dagen? Eller med over 1000 tilreisende Haldensere på Fredrikstad Stadion?

Bli medlem
Den enkleste måten å hjelpe klubben på er ved å bli medlem av klubben. Dette koster 425,- i året, og i tillegg til å støtte klubben får du tilgang til gode medlemsfordeler. Blant annet får du rabatterte priser på vask hos YX 7/11 på Brødøs, Kvik Halden FK-rente ved tegning av boliglån i Berg Sparebank og dynamiske spesialpriser på overnatting og spa på Støtvig Hotell.

Les alle medlemsfordelene her

Bli grarotgiver
Kvik Halden FK har allerede 474 grasrotgivere, men dette er også en flott måte å bidra økonomisk til klubben. Bli grasrotgiver i dag! Du kan bli grasrotgiver i alle Norsk Tippings kanaler, eller ved å sende SMS <Grasrotandelen 971247207> til 60000

Andre tiltak
Klubben oppfordrer alle som har økonomi til det, og ønske om å bidra til å la fakturaer fra klubben bli betalt som vanlig. I tillegg vil det komme flere spennende tiltak fra klubben for å sikre økonomien i tiden fremover.


Bli medlem ved å fyll inn skjema nedenfor:

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline