Følger av korona...

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Mar 2020

Unntakstilstanden grunnet koronaviruset treffer fotballfamilien hardt, i likhet med samfunnet for øvrig. Det er intet unntak for oss i Kvik Halden FK.

All aktivitet i bredde- og toppfotballen har opphørt inntil videre. Breddefotballen er stoppet frem til 1. mai, mens toppfotballen som vårt a-lag for herrer er en del av foreløpig har stopp i all aktivitet ut mars. Dette gjelder altså alle treninger, kamper, arrangementer osv. Det betyr at Kvik Halden FK i denne perioden ikke lenger vil kunne sysselsette våre ansatte, samt at klubben forventer betydelige økonomiske tap. Dette gir konsekvenser i alle ledd. 

Daglig leder Haris Juklo sier følgende til redaksjonen:

Vi har havnet i en meget vanskelig og krevende situasjon. Med full aktivitetsstopp ute på banene og forventede store økonomiske tap står klubben foran en utfordrende tid preget av mye usikkerhet. Vi håper på bedre tider snart, men vi er også forberedt på at det kan bli verre om det blir ytterligere utsettelser/avlysninger. 

Vi ser det som nødvendig at vi tar umiddelbare grep for å sikre forsvarlig økonomisk drift i en periode hvor tapstallene vil bli høye og dette skaper stor usikkerhet for klubben vår i tiden vi har foran oss. Med bakgrunn i fullstendig aktivitetsstopp ser vi oss nødt til å permittere flere av våre trenere i u-avdelingen og ansatte på fotballfritidsordningen. Ytterligere permitteringer vurderes fortløpende.

I disse vanskelige tider er det liv og helse som trumfer alle andre hensyn! Jeg oppfordrer derfor på det sterkeste at vi alle stiller oss lojalt bak myndighetenes beslutninger og gjør alt det vi kan for å hindre smittespredning. 

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline