Frivillig hjemmetreningsprogram

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Mar 2020

Siden forbudet mot aktivitet ble kjent på torsdag, har klubbn jobbet med å ferdigsstille hjemmetreningsprogram for hele klubben

Uten fellestrening
All breddefotball er avlyst ut april, og i den forbindelse har klubben utarbeidet et treningsprogram for alle våre medlemmer. Treningsprogrammet er utarbeidet av Lars Petter brevig (sportslig leder barne- og ungdomsfotball) og Daniel Nordahl (fysioterapeut rundt a-laget). Treningsprogrammet er lagd som et forslag, og dette er ikke noe man må gjennomføre. Øvelsesutvalget er basert på øvelser alle skal kunne gjennomføre - uten tilgang på avansert treningsutstyr.

Gjennomføres alene
Spillere som allerede har egentreningsprogram i regi av skole, klubb eller privat bør fortsette med programmet de allerede er en del av. Alle øvelser som står i planverket er skissert som vedlegg nederst i .pdf-filen. Del gjerne øvelsene med andre, men det er viktig å presisere at vi ønsker at alle respekterer føringene fra myndighetene om å holde seg mest mulig hjemme.

Derfor forventer vi at alle gjennomfører mest mulig av trening hjemme i eget hus/hage og alene. Ved spørsmål om treningsprogrammet, ta kontakt på larspetter@kvikhalden.no

Aktivitetsprogram
Programmet tar utgangspunkt i å bidra til å øke aktivitetsnivået i en tid der man er anbefalt å være mest mulig hjemme i eget hus. Om din trener har andre øvelser og treningsprogram følger du selvfølgelig treningsprogrammet fra din trener.

Hjemmetreningsprogram Kvik Halden FK.pdf


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline