NFF inviterer til eFotballturnering

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Mar 2020

Når fotballbaner og breddefotballen er avlyst, hva passer vel da bedre enn å delta i NFF sin eFotball-turnering?

NFF invitererer
eFotball er i vinden, og nå som man skal være mest mulig hjemme passer det fint at Norges Fotballforbund inviterer til eFotball-turnering. NFF skriver følgende om sin turnering:

"Selv om alle felles fysisk fotballaktivitet i Norge for tiden er avlyst, er det fortsatt mulig å oppleve fotballglede. NFF eFotball har nemlig gleden av å invitere til en online turnering i eFotball. Turneringen er åpen for alle og vil bestå av et innledende gruppespill, etterfulgt av utslagsrunder."

Viktig informasjon om deltakelse:
- Du må spille kampene hjemmefra på PS4.
- eFotball må IKKE komme foran skolearbeid.
- Du må være tilgjengelig i hele perioden.
- Du må utvise Fair play og normal folkeskikk overfor dine motstandere.
- Landslagsledelsen i eFotball følger med på hele turneringen, og alle spillere som deltar er aktuelle for fremtidige landslagssamlinger.

Klikk her for påmelding

Siste frist for å melde seg på er onsdag 18. mars klokken 10.00. Mer informasjon om gjennomføring av turneringen finner du inne på turneringssiden.

Kampene i gruppespillet må spilles før søndag 22.03 kl. 23:59. 

Klikk her for å se turneringssiden

Jenter oppfordres til å delta
"- Vi oppfordrer spesielt jenter til å melde seg på da eFotball åpner opp for at både gutter og jenter kan konkurrere mot hverandre med like forutsetninger. Det er altså en ambisjon for oss å inkludere jentene i dette også. Frem til nå har eFotballmiljøet vært dominert av gutter, men vi ønsker jentene hjertelig velkommen," sier Mats Theie Bretvik, ansvarlig for eFotball til fotball.no.

Hva er eFotball?
E-sport er en generell betegnelse på videospill hvor man konkurrerer på et profesjonelt nivå. eFotball er en underkategori av dette, og har som mål å fungere som et tilrettelagt tilbud for den digitale fotballspilleren. eFotball omfatter alle typer for fotballsimulerende videospill, men hovedfokuset er primært på EA Sports FIFA20 og eFootball PES 2020.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline