All breddeaktivitet utsettes ut april

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Mar 2020

Norges fotballforbund har akkurat stoppet all aktivitet i breddefotballen ut april, dette innretter klubben seg selvfølgelig etter.

Oppfordrer til å holde seg hjemme
All aktivitet i breddefotballen (alle klubbens lag utenom a-laget herrer - som regnes som toppfotball) avlyses umiddelbart. Dette innebærer treninger, treningskamper, kamper, cuper og sosiale tilstelninger. Klubben oppfordrer samtidig foreldre og spillere til å ta sin del i samfunnsansvaret og respektere dette. Vi oppfordrer derfor alle klubbens medlemmer til å holde seg hjemme så mye som mulig - og ønsker ikke å se uorganisert aktivitet på Strupe.

Forståelse
Klubben har stor forståelse for at dette er svært kjedelig for mange barn og unge, men vi håper virkelig dette respekteres så vi kommer fort tilbake til en normal hverdag. Vi oppfordrer igjen derfor alle til å være mest mulig hjemme.


NFF sin uttalese:
"Norges Fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april. Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet.

Vedtaket kommer som følge av FHIs anbefalinger om tiltak for å hindre spredning av koronaviruset i Norge. NFF følger situasjonen tett og er sammen med NIF i løpende dialog med helsemyndighetene.

Onsdag kom helsemyndighetene med nye retningslinjer for gjennomføring av arrangementer i Norge, og på bakgrunn av dette har NFF besluttet å innstille all aktivitet på breddenivå. Idrettslag som har spørsmål vedrørende dette bes ta kontakt med sin lokale fotballkrets. Informasjon vil også bli oppdatert på fotball.no

- Vi har over 370 000 aktive medlemmer, og veldig mange er involvert i fotballen på ulike måter hver eneste dag. NFF har et stort samfunnsansvar, og i likhet NIF og resten av Idretts-Norge tar vi situasjonen på alvor og følger rådene fra helsemyndighetene for å bidra til å begrense spredningen av koronaviruset, sier Pål Bjerketvedt, generalsekretær i Norges Fotballforbund.

I løpet av dagen vil det komme en oppdatering på hva som skjer med Toppserien, Eliteserien, 1. divisjon kvinner, OBOS-ligaen og PostNord-ligaen."


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline