Maren Vik Pettersen tatt ut til talentleir

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Mar 2020

Maren Vik Pettersen (ring rundt) f:2006 spiller til dagelig på klubbens J15 lag, er en av de utvalgte til Equinor Talentleir.

Samling i Sarpsborg
I dag kom uttakene til J15 landslag og skyggelandslag, i tillegg til Equinor Talentleir samling for J14. Da ble det klart at Maren Vik Pettersen er eneste representant fra Østfold. Talentleiren skal foregå i perioden 22.-25. mars i Sarpsborg. Maren følger dermed i fotsporene til Kristian Lorentzen tatt ut til Equinor Talentleir for gutter på fredag.

Første samling
"Dette er første gangen spillerne født i 2006 er inne på et nasjonalt tiltak, så ekstra gratulerer til dem. 2005-jentene opplever for første gang å bli plassert i en tropp som enten heter landslag eller skyggelandslag. Det er et signal om at ting begynner å spisse seg til," sier fagansvarlig for Landslagsskolen, Håkon Grøttland. 

- Samlingen er tredelt: En inspirasjon og klapp på skuldra som forhåpentligvis medfører at spillerne trener enda litt hardere og bedre i tiden fremover, vi ønsker at spillerne skal få referanser og læring på fotballfaglige ting som er helt avgjørende, og det handler om å vise seg frem inn mot enda større oppgaver. På denne samlingen gjelder det spesielt 2005-årgangen, som snart skal spille sine første landskamper, fortsetter Grøttland.

Vi gratulerer Maren med uttaket, og ønsker henne lykke til med samlingen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline