Nyttig gjennomkjøring til tross for tap

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Mar 2020

Foto: Benedicte GrødemEn scoring helt i starten og en helt i slutten av første omgang var nok til at Bærum SK gikk seirende ut av lørdagens treningskamp på Strupe.

Den første av to av helgens kamper for A-troppen ble spilt lørdag. Trener Kent Bergersen ønsker fortsatt å matche hele troppen og dermed holde liv i kampen om plassene på laget. Lørdagens motstander Bærum kom best i gang på Strupe og tok en tidlig ledelse etter en dødball. Kampbildet i første omgang var at begge lagene gjorde en del feil og det ble vist lite finspill på Strupe kunstgress. Gjestene scoret sitt andre mål for dagen rett før pause og gikk i garderoben med 2-0 ledelse.

Andre omgang ble det foretatt en del bytter på begge lag. En omgang der Bærum skapte mest de første 30 min av omgangen og der de kunne ha økt ledelsen. Hjemmelaget på sin side kom sterkt tilbake på slutten og kunne ved noen anledninger pyntet på resultatet. Når det ikke skjedde så endte det hele med 2-0 sier til Bærum SK.

I dagens kamp fikk mange av spillere mye nyttig kamptrening mot en god motstander fra 2.div.  Spillere som så sent som i fjor høst spilte mer eller mindre kun 4.div., fikk i dag testet seg mot et motstanderlag som ikke ga noe gratis. Meget nyttig referanse og god gjennomkjøring for våre yngste spillere.

Ny kamp på søndag. Da skal vi til Uddevalla og møte Superettan laget Ljungskile SK. Avspark på Rimnersvallen kl. 1300.

Kampfakta:

Treningskamp:

Strupe kunstgress

Kvik Halden FK-Bærum 0-2(0-2)

Mål:

0-1 Slemdal 2.min

0-2 Kaasa 43.min

Kvik Halden FK: Thomas Johansen, Filip Westgaard (Trim Shabi), Marcus Sjømo-Eriksson, Jakob Madsen Lund (Niklas Fjellstad), Alexander Nadolski (Albert Makiadi), Nikolai Kynningsrud (Mathias Engebretsen), Deni Hasanagic (Besfort Shala), Marcus Moberg (Kevin Krantz), Eirik Horvath, Peder Nomell (Bradley Meledje), Uranik Seferi.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline