Kristian Lorentzen tatt ut til talentleir

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Mar 2020

Kristian Lorentzen(ring rundt) f:2006 som til daglig spiller på vårt G16 lag er en av de utvalgte til Equinor Talentleir som holdes i Sarpsborg i slutten av mars mnd.

NFF har tatt ut spillerne til G15-landslaget, G15 skyggelandslag og to G14-tropper til Equinor Talentleir i Sarpsborg. Dette er det nest øverste nivået i NFFs spillerutviklingsmodell, der det neste steget er å spille landskamper.

Håkon Grøtland som er fagansvarlig for Landslagsskolen sier følgende til fotball.no

- Dette er første gangen spillerne født i 2006 er inne på et nasjonalt tiltak, så ekstra gratulerer til dem. 2005-gutta opplever for første gang å bli plassert i en tropp som enten heter landslag eller skyggelandslag. Det er et signal om at ting begynner å spisse seg til.

- Samlingen er tredelt: En inspirasjon og klapp på skuldra som forhåpentligvis medfører at spillerne trener enda litt hardere og bedre i tiden fremover, vi ønsker at spillerne skal få referanser og læring på fotballfaglige ting som er helt avgjørende, og det handler om å vise seg frem inn mot enda større oppgaver. På denne samlingen gjelder det spesielt 2005-årgangen, som snart skal spille sine første landskamper, fortsetter Grøttland.

Vi gratulerer Kristian med uttaket og ønsker lykke til med samlingen i Sarpsborg.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline