FFO - "Et kinderegg av økt folkehelse, bevegelsesglede og spillerutvikling"

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Feb 2020

Klubbens fotballfritidsordning setter fokus på folkehelse, bevegelsesglede og spillerutvikling.

Viktig samfunnsansvar
Å drive en fotballfritidsordning er en del av klubbens samfunnsansvar, og hverdagene på FFO preges av fokus på bevegelsesglede og god folkehelse. På FFO får barna hjemmelaget varmmat fire dager i uken, samt servering av fersk frukt hver dag. Ved siden av dette er det fotballtrening/aktivitet 1,5t hver dag, hvor det er fokus på mestring og fotballglede.

Aktivisere barn
I en rapport fra folkehelseinstituttet som ble lagt frem il 2019 slås det fast at norske barn og unge ikke er aktive nok. "Vi ønsker å aktivisere barn gjennom vår fotballfritidsordning, og samtidig gi de utvikling og mestring gjennom fyskisk aktivitet," sier FFO-leder Lars Petter Brevig. Klubbens fotballfritidsordning følger kommunens skolerute gjennom året, og har i tillegg åpent alle planleggingsdager og i skoleferiene (med unntak av juli).

Sertifisert av NFF
Klubbens fotballfritidsordning er sertifisert gjennom NFF, og er dermed en del av Telenor Xtra-konseptet. Dette stiller krav til innhold, kosthold og leksehjelp. På FFO får barna hjelp til både regne og skrivelekser, i forkant av matserveringen.

Tilbudet gjelder for barn i 1.-4. klasse, og per dags dato er det flere ledige plasser. Mer informasjon om priser og søknad finner man på klubbens egne FFO-side:


Kvik Halden FFO - informasjon og søknadsskjema

Ved spørsmål kontakt:
Lars Petter Brevig
larspetter@kvikhalden.no
905 21 846


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline