Klubben søker ny trener

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Feb 2020


Klubben er på jakt etter en arbeidsom og utviklingsorientert trener i et større engasjement.

Jobbeskrivelse
Klubben søker etter en trener som kan kombinere to arbeidsoppgaver – toppspillerutvikler/assistenttrener på klubbens a-lag, kombinert med hovedtrener på klubbens G16 lag. Arbeidshverdagen legges opp til at det fint går an å kombinere de to arbeidsoppgavene. Klubben ønsker en trener som en utviklingsorientert – både i forhold til spillerne, men også i forhold til egne trenerferdigheter.

Spillerutvikling er grunnleggende for klubbens visjon om «med bredden mot toppen», og konkrete målsetting om egenutviklede spillere på klubbens a-lag.

Utviklingsfokus
I Kvik Halden FK er spillerutvikling viktig, og vi er derfor svært opptatt av kompetente trenere i ungdomsavdelingen. Vi er også opptatt av trenerutvikling, og ønsker å bidra til dette både gjennom trenerutdanning og et godt faglig miljø. Du vil få kontorplass, og nødvendige fasiliteter på klubbens klubbhus. På a-laget vil man jobbe tett med klubbens hovedtrener, Kent Bergersen, som har god erfaringen fra toppfotballen gjennom sitt fotball-liv.

Kompetanse og kvalifikasjoner
Det er sterkt ønskelig at søkeren har UEFA B-lisens eller høyere, men søkere med god spillererfaring vil bli vurdert. Dokumentasjon om relevant trenererfaring eller spillererfaring er påkrevd, samt eventuelle andre kompetansebevis som er relevante for å søke på denne stillingen. Søkeren må være utviklingsorientert, med troen på en spillende fotballfilosofi. Søkeren må være ydmyk og selvdrevet, samt trygg på å jobbe som en del av et trenerteam. Søkeren må ha gode norskspråklige ferdigheter. Vi oppfordrer kvinner til å søke.

Du kan søke elektronisk, med CV til til haris@kvikhalden.no


 Ingen søknadsfrist, men søknader vurderes fortløpende. Ønsket tiltredelse snarest.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline