Jørgen la Cour til Lillestrøm SK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Feb 2020

Mangeårig Kvik Halden FK-spiller og trener, Jørgen la Cour, forlater klubben til fordel for Lillestrøm SK

Klubbmann
Jørgen la Cour kom til Kvik Halden som spiller i forkant av 2009 sesongen, og spilte for klubbens a-lag ut 2012-sesongen. Da valgte han å legge opp sin spillerkarriere, for å starte sin trenerutdanning. Sommeren 2014 returnerte han til klubben, denne gang som trener for klubbens G2003 lag.

Siden den gang har han hatt flere ulike roller i klubben, blant annet har han vært FFO-medarbeider, fast trener på klubbens akademi, hovedtrener for G2005, G19, og de siste halvannet året assistenttrener/toppspillerutvikler på a-laget. Med dette er han det man kan kalle en klubbmann, og det er ingen tvil om at han har satt sitt preg på det sportslige i klubbens barne- og ungdomsavdeling.

Nye oppgaver
For kort tid siden tok tradisjonsrike Lillestrøm SK kontakt med klubben angående Jørgen, og ønsket han som trener til sitt G19-lag i en 100% stillig. Dette er en mulighet Jørgen ikke kunne la gå fra seg, og i dag avsluttet han sitt arbeidsforhold i Kvik Halden FK for denne gangen. Likevel blir han å finne på klubbens G16 lag ut uken.

At Jørgen går til en tradisjonsrik klubb som Lillestrøm SK viser at klubben jobber godt også med trenerutvikling. Selv om det er et stort tap å miste Jørgen, er det samtidig en fjær i hatten til klubben å sende en trener videre til en så tradisjonsrik klubb.

Kvik Halden FK ønsker å takke Jørgen for en fantastisk innsats og uttallige timer på Strupe, samt stort bidrag til god utvikling for mange av klubbens yngre spillere. Klubben ønsker Jørgen lykke til med nye oppgaver, og håper vi ser Jørgen tilbake i klubben ved en senere anledning.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline