Tap i årets andre treningskamp

Postet av Haris Juklo den 8. Feb 2020

A-laget møtte Moss FK i årets andre treningskamp på Rygge kunstgress. I en kamp der Moss FK fremsto kvikkere og produserte flere sjanser var det fortjent at de stakk av med seieren.

Vi dro til Rygge KG for årets andre treningskamp. Dagens motstander var divisjonskollega Moss FK. I en sur vintervind på Rygge startet kampen som forventet med mange 1v1-situasjoner over hele banen da begge lagene spilte i en 3-4-3 formasjon. Moss FK gikk respektløst til verks og viste et stort engasjement i spillet og kriget godt. De kom til flere store sjanser i første omgang, og det var heller ikke ufortjent at Moss tok ledelsen 1-0. Et resultat som stod seg til pause. 

Andreomgangen starter på cirka samme måte, men vi står bedre opp i duellspillet i andreomgang. Allikevel er det Moss som kommer gjennom og får straffespark, som settes sikkert i mål. Dermed stod det 2-0. Ikke lenge etterpå fyrer Fillip Westgaard av et langskudd som sniker seg ned i motsatt hjørne, og dermed står det 2-1. Dette står seg kampen ut.

Trener Kent Bergersen hadde følgende å si etter kampen:

Kort fortalt er Moss best i 1. omgang, vi best i 2. omgang.. Moss har klart mest sjanser totalt sett, de fleste av dem kommer gjennom slurv av oss og svak markering på dødball/innlegg. Vi slet med dårlig rytme i den offensive delen, spesielt i 1 omgang Det ble noe bedre utover i kampen.  Moss virket kvikkere i beina og sterkere i duellene i 1 omgang noe som ble utjevnet i 2 omgang. Alt i alt en fortjent seier til Moss. Nå ser vi frem mot ny treningsuke og ny treningskamp lørdag 15.februar mot Fram Larvik i Østfoldhallen. 


Kampfakta: 

Moss-Kvik Halden 2-1 (1-0) 

Rygge idrettspark

Mål:

1-0 Øystein Vestvatn                         

2-0 Thomas Jakobsen

2-1 Filip Westgaard                         

Kvik Halden FK: Thomas Johansen, Ole Strømsborg (Marcus Sjømo), Dardan Mehmeti (Trim Shabi), Niklas Fjellstad (Jakob Lund), Filip Westgaard, Marcus Moberg (Deniz Kaili), Deni Hasanagic (Oscar Lopez Borgersen), Mathias Engebretsen (Björn Berglund), Kevin Krantz (Nikolai Kynningsrud), Peder Nomell (Besfort Shala), Albert Makiadi. 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline