Ny spiller, og ny treningskamp

Postet av Lars Petter Brevig den 7. Feb 2020

Oscar Lopez Borgersen skrev i går kveld under kontrakt med klubben, og i morgen kan du se han og resten av troppen i treningskamp mot Moss FK. Foto: Halden Arbeiderblad

Ny signering
Oscar Lopez Borgersen ble i går kveld enig med klubben om en ett års kontrakt. Oscar er midtbanespiller, og kommer fra Fredrikstad FK. Dermed følger han i fotsporene til Filip Westgaard og Youssef Chaib som begge kom fra Fredrikstad FK i fjor. Oscar er en fotrapp midtbanespiller som primært trives i indreløperrollen.

Møter Moss i Rygge
I morgen spiller a-laget sin andre treningskamp for sesongen, og dermed har du mulighet til å se Oscar og resten av a-laget i aksjon. Forrige helg ble Follo beseiret med 7-2, men i morgendagens kamp møter man avdelingskollega Moss FK. Det er derfor ventet mye tøffere motstand enn forrige helg. Det er noen småskader og sykdom i troppen, men Kent Bergersen kommer til å ta med alle som er friske. "Vi reiser inn med 18 mann slik det ser ut nå. Så kommer vi til å bytte noen i pausa, og noen utover i 2. omgang," sier Kent Bergersen i forkant av kampen.

Kampfakta
Moss FK - Kvik Halden FK
Lørdag 7/2
14:00
Rygge Kunstgress


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline