Uranik Seferi på U17-landslagssamling

Postet av Lars Petter Brevig den 5. Feb 2020

U17-landslaget er for tiden i La Manga på samling, og en skade på gårsdagens trening sendte Uranik Seferi til Gardermoen i morges

God utvikling
Uranik ble tatt opp i klubbens a-stall i forkant av 2019-sesongen, noe som tydeligvis har gitt han god utvikling. Etter en tøff vinter og vår, viste Uranik svært god utvikling i slutten av 2020-sesongen. I årets første treningskamp spilte han 1. omgang, og klarte seg veldig godt i en uvant posisjon. Normalt spiller han indreløper eller kant, men i lørdagens kamp mot Follo FK spilte han venstre vingbeck.

"Gøy å se hvor jeg ligger"
Uranik fikk beskjeden tirsdag ettermiddag, og allerede onsdag morgen var han på vei til Gardermoen for å fly til resten av troppen i La Manga. På La Manga møter Norges U17 lag Kroatia (torsdag), Polen (lørdag) og Georgia (mandag). Uranik sier følgende:

"Selvfølgelig er det veldig synd på spilleren som ble skadet på trening i går, men samtidig utrolig gøy å få muligheten. Akkurat nå føler jeg ting har gått veldig bra i pre-season, spesielt i lørdagens kamp mot Follo. Jeg gleder meg til å komme ned og spille med landets beste 17 åringer, samt spille mot Kroatia, Polen og Georgia. Det skal bli gøy å se hvor jeg ligger i forhold til 17-åringer internasjonalt. Samtidig ønsker jeg å rette en takk til familie, venner, lagkamerater og støtteapperatet i klubben som sammen har bidratt til å utvikle meg som spiller."

Vi ønsker Uranik lykke til i La Manga


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline