Sparebank 1 Østfold Akershus er med videre

Postet av Lars Petter Brevig den 11. Des 2019

Sparebank 1 Østfold Akershus har i mange år vært en viktig samarbeidspartner for klubben, og de er med videre også de neste to årene.

Viktig partner
Sparebank 1 Østfold Akershus har blitt en svært viktig samarbeidspartner for klubben. Ikke bare er de inne med økonomisk støtte, men de er også engasjert i hvordan klubben drives. Spesielt er de opptatt av aktivitetstilbudet til barn- og ungdom. Dette gjør at klubben hele tiden er utviklingsfokusert i barne- og ungdomsfotballen.

Forøyd partner
Sparebank 1 Østfold Akershus er fornøyd med hvordan samarbeidet har utviklet seg, og banksjef Tom Willy Prangerød sier følgende om hvorfor de ønsker å fortsette samarbeidet med klubben: "Vi liker godt all aktivitet som er rettet mot barn og unge. Kvik Halden er en stor breddeklubb, som engasjerer mange barn og unge. Videre er klubben flink til å planlegge aktiviteter ammen med oss gjennom året, samtidig som vi har løpende kontakt. Dette bidrar til å bygge gode relasjoner, som gjør at vi ønsker å være en langsiktig samarbeidspartner." 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline