Deni Hasanagic er med videre

Postet av Lars Petter Brevig den 11. Des 2019

Deni Hasanagic kom til klubben for halvannet år siden, og siden har han blitt en sentral del av laget. Foto: Halden Arbeiderblad

Tatt nivået
Deni kom fra Skeid sommeren 2020, og forutenom en tilpasningstid til ny spillestil har han siden vært tilnærmet fast. Han var en viktig bidragsyter til å stabilisere midtbanen i 2018-sesongen, som til slutt førte til det etterlengtede opprykket i Vestfossen. Blant annet bidra han med 2 viktige scoringer i bortekampen mot Bjørnevatn. I årets sesong har Deni vist at han fint også kan spille i Postnord ligaen, noe som har resultert i at han har vært på banen i 25 av 28 kamper i årets sesong. De aller fleste har også vært fra start.

Glad for å bli værende
Deni er selv svært fornøyd med å bli værende i klubben, og sier følgende etter å ha signert ny kontrakt: "Jeg er veldig fornøyd med å fortsette i Kvik Halden. Jeg trives i klubben og resultatene våre de siste 1,5 årene taler for seg selv. Skal vi klare å gjenta fjorårets store suksess må vi levere noen hakk bedre på alle områder. Jeg gleder meg til å skape flere gode minner på Halden Stadion med vårt fantastiske publikum i ryggen."

For å bli bedre kjent med Deni anbefaler vi alle å følge klubben på instagram, der han ofte viser seg som en ekte posterboy.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline