Vellykket ungdomsavslutning med viktig tema

Postet av Lars Petter Brevig den 4. Des 2019

Gårsdagens avslutning for ungdomsavdelingen ble en høytedelig stund med et viktig og alvorlig tema.

Alkohol, utfordringer og konsekvenser
Etter å ha ønsket ungdommene velkommen entret politiet scenen. Frode Svendsby og to andre fra patruljerende politi i Halden pratet om alkohol, og hvilke utfordringer de møter i hverdagen. Blant annet var de innom hjemmealene-fester som de stadig må stenge, overstadige berusete mindreårige, og bøtesatser om man ikke følger lovverket.

Etter politiet kom Youssef Chaib opp på scenen. Han fortalte om hvorfor han tok et valg om å aldri drikke alkohol, og hvor viktig det har vært for han i forhold til å prestere på fotballbanen. Chaib pratet også om at man han ha det minst like morsomt uten alkohol, og at det viktigste er å være seg selv. Han har selv vært på flere fester med alkohol, men sjelden opplevd stort drikkepress. Likevel forklarte han det er viktig å være sterk for å motstå eventuelt press.

Konsekvenser for studier og arbeidsgiver
Siste foredragsholder var Fredrik Wille. Fredrik arbeider i DNB, og er ved siden av svært engasjert i Kvik Halden. Han har fulgt 2002 årgangen i mange år, og er nå også rundt 2013-årgangen. Fredrik pratet om konsekvenser ved bruk av alkohol, rusmidler. Dette kan gå utover eventuell skolegang i USA, men også i forhold til arbeidsgivere. Alt man dokumenterer av bilder og filmer blir liggende i skyen, og dette kan potensielt koste deg en fremtidig jobb.

Klubben valgte å fokusere på alkohol, som er en utfordring for mange unge. Klubben kommer bevisst til å jobbe mot å forebygge bruk av alkohol blant unge i tiden fremover.

Prisvinnere
Hver årgang delte ut priser til årets spiller og årets forbilde. Nedenfor ser du bilder av alle vinnerne fra de ulike årgangene.

G19J17
Årets spiller: Nikolai KynningsrudÅrets spiller: Emma Bjørneby
Årets forbilde: Altin ShabiÅrets forbilde: Ella Gylvik

G2003G2004
Årets spiller: Filip EidemÅrets spiller: Mats Vik Pettersen
Årets forbilde: Jon Prince ManirakizaÅrets forbilde: Kristoffer Mjølnerød

G2005J2006/07
Årets spiller: Frederik AdolfsenÅrets spiller: Cajsa Eriksen
Årets forbilde: Per AkselsenÅrets forbilde: Viona Quranolli

G2006
Årets spiller: Kristian Lorentzen
Årets forbilde: Eirik Aagaard

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline