Ny samarbeidspartner

Postet av Lars Petter Brevig den 29. Nov 2019

Vi er svært glade for at KGH CUSTOME SERVICES ACCOUNTANCY & VAT har valgt å bli samarbeidspartner med klubben.

Stadig i utvikling
Kvik Halden FK er en klubb som stadig er i utvikling. A-laget rykket som kjent opp i 2018, og har fortsatt utviklingen med å levere en fantstisk 2019-sesong. At klubbens flaggskip leverer gode prestasjoner på høyt nivå er en viktig faktor for å skape fellesskapet i klubben. I tillegg har man styrket satsningen på egen ungdomsavdeling de siste fire årene, og i forkant av 2020 sesongen gjør klubben nok en økt satsning i form av ressurser.

På jentesiden får klubben frem nesten rene årganger fra bunnen av hvert år, og i 2020 får vi også vårt eget damelag i seniorklassen. Dette er første gang på i underkant av 10 år.

Fornøyd samarbeidspartner
"I KGH har vi våre 4 Core values, som gjennomsyrer vår virksomhet, fremst i det daglige jobbet, men også privat. Caring with a purpose, er altså den ene av våre 4 core values, og med å sponse Kvik Halden FK og deres ungdomsavdeling engasjerer KGH seg med å gi barn og ungdommer i Halden muligheten til å få et fantastisk tilbud, slik at de kan yte sin store fotballinteresse," sier KGH om samarbeidet.

Klubben er svært glade for samarbeidet, og håper på et fruktbart og langvarig samarbeid.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline