UMBRO klubbkveld til mandag

Postet av Lars Petter Brevig den 27. Nov 2019

Førstkommende mandag vil det fra 18:45-20:30 være UMBRO klubbkveld i Strupe Gymsal

Åpent for alle medlemmer
Umbro kommer til Strupe, og fra 18:45 vil gymsalen være åpen. Her vil du kunne prøve varer, bestille varer til rabatterte løsninger. Dette vil være en glimrende anledning til å fylle på med treningstøy, eller handle fantastiske julegaver til aktive barn og unge.

Klubben oppfordrer samtlige medlemmer til å ta turen innom, og håper derfor at dette prioriteres fremfor treninger denne dagen. Dette sier UMBRO i forkant av klubbkvelden:

"Hei!

Mandag 2. desember kl. 1845 kommer Lasse fra G-Max på en klubbkveld, hvor det da er mulig å prøve og bestille tøy. Han kommer til å ha med hele klubbkolleksjonen hvor det blir gitt 25% rabatt på tøyet og gratis klubbtrykk. (initialer og navn kommer evt. I tillegg).

Noen av modellene kommer til å byttes ut litt ut i 2020, her blir det gitt 40% rabatt. (Dette gjelder shorts, strømper, hettegenser og tynn treningsjakke med glidelås («Windbreaker»). Veldig mange som kommer til å bruke dette tøyet i lang tid fremover, så mulighet for en rimelig handel her.

Han kommer til å ha med Umbro grus sko til junior for prøving, som er en fordel å bruke for de yngre for å unngå belastningskader og bedre grep også på kunstgress nå på vinteren. Annonsert vinterpakke kan man også prøve, hvor det er 999,- for jr. og 1099,- for sr. (Vinterjakke, lue, ullstrømper og hansker. Det er da ca. 30% rabatt på plaggene når man kjøper hele pakken)

Det blir også tatt med en trillekoffert, ryggsekk, stadion jakke og et par Umbro gensere for fritid.

Det blir mulig å betale med Vipps slik at man får tøyet levert på klubbhuset, eller betale ved henting i butikk."0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline