Førjulspris: Kjøp sesongkort for 2020-sesongen nå

Postet av Lars Petter Brevig den 26. Nov 2019

Sesongkort for 2020-sesongen er nå i salg, og frem til 24/12 vil det være førjulstilbud på sesongkortene

God publikumsvekst
Årets a-lagssesong har vært fantastisk, og på Halden Stadion har publikumssnittet nesten 3-doblet seg fra 2018-sesongen. Spillerne har virkelig prestert på banen, og det er ingen tvil om at noe av dette skyldes den fantastiske støtten fra tribunene. Vi håper på like mange tilskuere neste sesong, og allerede nå kan du sikre deg neste års sesongkort.

Rabatterte førjulspriser
Klubbens billettpriser har stått på stedet hvil i flere tiår, og i forkant av neste sesong vil prisene økes noe. Om du derimot sikrer deg sesongkort før julaften vil du få det til lik pris som i år. For honnør / barn og voksne kan du nå sikre deg sesongkort for henholdsvis 500,- og 1000,-. Dette er en svært god pris for 13 hjemmekamper i Postnord ligaen, og spar henholdsvis 280,- og 560,-. Dermed sikrer du deg i realiteten flere gratis-kamper i løpet av en sesong.

Kvik Halden FK-appen
I år har klubben testet ut billetsystem gjennom appen, og fra neste år vil det kun være mulig å kjøpe billett via app/nett. Dermed er neste års sesongkort nå i salg i appen, og på http://kvikhalden.woow.no

Trenger du hjelp til appen, eller har andre spørsmål - kontakt post@kvikhalden.no eller kom innom kontorlandskapet på klubbhuset på dagtid.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline