Kevin, Ole og Moberg er med i 2 nye år

Postet av Lars Petter Brevig den 26. Nov 2019

Kevin Krans, Ole Strømsborg og Marcus Moberg signerte lørdag kveld alle på nye to-års kontrakter.

Stoppertrio på plass
Trenerteamet med Kent Bergersen i spissen er svært godt fornøyd med årets stallsammensetning, og den i den forbindelse er det naturlig at flere av årets spillere blir med videre. Ole Strømsborg har i løpet av årets sesong spilt over 100 kamper for klubben, og har vært svært sentral i lagets stoppertrio. Ettersom både Dardan Sæter-Mehmeti og Jakob Lund er dermed stoppertrioen med videre.

Moberg og Kevin med videre
Marcus Moberg spilte mange kamper i fjorårets opprykksesong, men i årets sesong har det kun blitt 5 kamper fra start. Likevel har unggutten fortsatt sin fine utvikling, og det var ingen tvil om at Marcus var ønsket med videre. Kevin Krans kom til klubben i forkant av årets sesong, og har ved noen glimt vist hva som bor i han. Forhåpentligvis blomstrer han for fullt i neste sesong.

Flere signering på vei
Dermed har allerede fire av spillerne fra årets stall signert nye avtaler, og dermed er hele 14 spillere på kontrakt. Likevel jobbes det flittig på klubbhuset om dagen, og det forventes flere signeringer i løpet av uken. De 14 er:

David Paulmin, Thomas Johansen
Ole Strømsborg, Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Lund, Trim Shabi, Niklas Fjellstad
Marcus Mobeg, Uranik Seferi, Mathias Engebretsen, Nikolai Kynningsrud, Kevin Krans
Björn Berglund, Peder Nomell


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline