Mer aktivitet på ukedagene!

Postet av Lars Petter Brevig den 20. Nov 2019

Kvik Halden FK sin fotballfritidsordning er et populært tilbud for 1.-4. klasse der aktiviteten står i sentrum.

Aktiv hverdag
Fotballfritidsordningen har siden oppstarten i 2015 blitt et svært populært fritidsordningstilbud blant barn og unge i Halden. Siden 2016 har man vært eneste år hentet på 6 eller flere ulike barneskoler i byen. Dette bidrar til å skape et unikt samhold hvor aktiviteten med fotball står i sentrum.

Fra januar av vil det være 30 barn på FFO, fordelt på ulike dager. Ettersom man har plass til 50 barn er det derfor mange ledige plasser. Ønsker ditt barn en mer aktiv hverdag? Isåfall kan FFO være et fint tilbud, hvor dagene består av lekser, hjemmelaget mat og fotball.

Aktivitet i sentrum
På fotballfritidsordningen er det aktiviteten som står i fokus, og hver uke består av minimum 2 trenerstyrte treningsøkter per årgang. 1. og 2. klasse trener sammen, mens 3. og 4. klasse trener sammen. Samtidig er vi opptatt av samholdet mellom alle, så hver tirsdag spiller vi tirsdagsturnering hvor alle spiller sammen med hverandre.

Priser
100% plass: 3000,- i mnd (hver dag før skolen fra 07:00, og hver dag etter skoletid)
75% plass: 2500,- i mnd (hver dag etter skoletid)
50% plass: 1900,- i mnd (3 dager i uken etter skoletid)
30% plass: 1550,- i mnd (2 dager i uken etter skoletid)

Barn som går på Låby og Hjortsberg har gratis henting, da det er klubbens to nærskoler. For barn som trenger transport fra skolen til FFO og går på noen av byens andre skoler gjelder følgende priser:
100% plass: 200,- i mnd
75% plass: 175,- i mnd
50% plass: 150,- i mnd
30% plass: 125,- i mnd

Telenor Xtra sertifisert
Norges Fotballforbund har gjennom Telenor Xtra kvalitetssikret fotballfritidsordninger over landet, og Kvik Halden sin fotballfritidsordning er sertifisert av Telenor Xtra. Dette innbærer også at barna får treningstøy bestående av shorts, t-skjorte, strømper, bukse og genser til kun 100,-.

Mer informasjon finner du her, eller ved å kontakt FFO-leder Lars Petter Brevig på larspetter@kvikhalden.no


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline