Thomas Skjødt Johansen forlenger kontrakten sin

Postet av Lars Petter Brevig den 15. Nov 2019

I årets siste kamp på Halden Stadion debuterte Thomas Skjødt Johansen for a-laget. I løpet av 15 minutter ble han begivenhetenes mann.

God utvikling
Thomas kom til Kvik Halden FK på sommeren 2018, og har siden den gang vist god utvikling. For klubbens rekruttlag har han i år stått samtlige kamper, og holdt nullen i hele 13 av de. På a-laget har David Paulmin vært svært god, og frem til returoppgjøret mot Åsane var Thomas fortsatt ubenyttet reserve. Med 15 minutter igjen fikk han debuten sin, og resten av kampen ble innholdsrik.

Defensivt vartet han opp med en god redning når Åsane kom alene med keeper, og offensivt gikk han frem for å ta straffen med 3 minutter igjen av kampen. Straffen ble satt i mål, men på grunn av omstendighetene ble målet anullert og Thomas tildelt det gule kortet.

Trives godt
Thomas selv er fornøyd med å forlenge kontrakten sin, og sier følgende om fremtiden: "Jeg trives veldig godt i Kvik Halden FK. En god treningshverdag og en fin spillergruppe jeg trives godt i. Gode folk rundt klubben, og et svært godt trenerteam. Jeg ser frem til å fortsette i klubben, og er klar for å gjøre jobben for å ta over 1. keeperplassen. Jeg føler jeg har tatt mange steg siden jeg kom til klubben, spesielt ved å stå senior-kamper. I tillegg føler jeg klubben satser på meg, samtidig som de behandler meg godt, noe som er veldig viktig for meg.

Sportssjef Haris Juklo er svært fornøyd med å ha med Thomas videre, og dermed er årets keeperpar klare for neste sesong.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline