Før kampen: Kvik Halden FK - Åsane FK

Postet av Lars Petter Brevig den 8. Nov 2019

I morra kl. 13.00 sparkes returoppgjøret mot Åsane i gang, og nå trenger vi virkelig din støtte.

Du kan avgjøre
Støtten fra publikum har vært fantastisk i hele år, og spillerne setter svær stor pris på dette. Vi oppfordrer alle som har lyst til å bidra med heiarop til å sitte på feltet på nye tribunen nærmest kiosken (se bildet ovenfor). Forrige hjemmekamp mot Nardo var årsbeste, og klarer man å gjenskape den stemningen kan det bikke resultatet i vår favør. Vi håper derfor det blir godt over 1000 mennesker på Halden Stadion også i morgen.

Forhåndskjøp billetter
På grunn av stor pågang ved inngangene oppfodrer vi forhåndskjøp av billetter. Dette kan gjøres via Kvik Halden FK-appen, eller via http://kvikhalden.woow.no. Dette vil lette inngangen på Halden Stadion, og minske køen. Vi oppfordrer samtidig til å møte i god tid, å støtte gutta allerede fra oppvarmingen.

Historisk kamp
Returoppgjøret mot Åsane blir en historisk kvalifiseringskamp på Halden Stadion, og selv med et tøft utgangspunkt er spillergruppa og trenerteamet svært positive. Kent Bergersen er godt fornøyd med treningsuken, og kan velge mellom en tilnærmet skadefri tropp. Vinterkulda har for alvor preget treningsuken, men banemannskapet fra Halden Kommune har virkelig stått på. Matta har ligget under duk siden Nardo-kampen, og i går fikk a-laget gjennomført en god trening.

Kle dere godt, og ta med venner og familie på kamp!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline