Nå skal det avgjøres

Postet av Lars Petter Brevig den 6. Nov 2019

Første kvalikkamp endte med 0-2 tap i Åsane, men til lørdag skal alt avgjøres på Halden Stadion.

Tøft utgangspunkt
Forrige helgs kamp i Åsane endte med et bittert 0-2 tap. Den første timen gjennomførte laget gameplan, men etter Åsane's første mål ble det enveiskjøring mot haldensernes mål. Dermed har man et svært tøft utgangspunkt før returoppgjøre på Halden Stadion. Man må minimum vinne 2-0 for å sikre ekstraomganger, men om Åsane scorer 1 mål er man avhengig av å score 4 på grunn av bortemålsregel.

Vinterlige forhold
Uken har vært preget av kalde netter med minusgrader, noe som har gitt utfordringer i forhold til gressmatta på Halden Stadion. Dog har banemannskapet vært i forkant, og la på vekstduk i etterkant av siste seriekampen mot Nardo. Det resulterer i at laget må trene på Strupe Kunstgress frem til minimum torsdag.

Nå gjelder det
Stemningen på Halden Stadion har i hele år vært fantastisk, og med et tilskuersnitt på over 800 tilskuere per kamp det ingen tvil om at haldenserne følger med. Er det en gang laget trenger ekstra støtte er det til lørdag. Utgangspunktet er tøft, så nå håper vi hele byen blir med å støtter gutta. Det ryktes om en svært revansjelysten spillergruppe, som virkelig har trua på at de skal ta igjen Åsane's forsprang.

Vi oppfordrer hele byen til å komme på kamp, og anbefaler alle å kjøpe billett i forkant av kampen. Billett kjøpes her. Bli med å hei gutta frem til neste kvalifiseringsrunde!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline