Tap i Åsane

Postet av Lars Petter Brevig den 4. Nov 2019

A-laget reiste til Bergen for å sikre seg et godt utgangspunkt, men en svak 2. omgang gjorde at Åsane vant 2-0. Foto: Halden Arbeiderblad

Smart inngang
Åsane var godt analysert av trenerteamet i forkant, og inngangen til kampen var å ligge lavt i 5-4-1, samt presse høyt når mulighetene bød seg. I 1 omgang triller Åsane mye ball i bakre rekker, uten å klare å spille seg gjennom oss. Åsane har flere farlige frispark fra mellom 16 og 20 meter, mens vi er nære på ved Chaib ved et par anledninger. Vi har mange farlige balltap som gir Åsane gode overgangsmuligheter, men første omgang ebber ut på 0-0

Tøff 2. omgang
2. omgang starter likt som før pausen, med et lavtliggende Kvik Halden FK lag, med god kontroll. Etter drøyt 60 minutter får Åsane nok en gang frispark på 17 meter, og denne gangen resulterer det i scoring etter litt klabb og babb i feltet. Resten av kampen florerer det med pasningsfeil fra haldenserne, og Åsane dobler ledelsen etter 75 minutter. Etter dette er man heldige som ikke slipper inn flere mål.

Ryggen mot veggen
2-0 er et svært tøft utgangspunkt i forkant av lørdagens returoppgjør på Halden Stadion. Nå gjelder det å nullstille for laget, og være offensive i forkant av returkampen. Med ryggen mot veggen er man avhengig av all støtte man kan få fra haldenserne på tribunen. Dette er ikke umulig!

Kampfakta
Åsane - Kvik Halden 2-0 (0-0)
Myrdal Stadion
Kviks lag: David Paulmin, Jakob Madsen Lund, Ole Strømsborg, Dardan Sæter-Mehmeti, Albert Makiadi, Filip Westgaard, Mathias Engretsen, Dagur Dan Thorhallson (Kevin Krans), Youssef Chaib og Björn Berglund (Øystein Lundblad Næsheim).


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline