Dette må du vite før kvalkampene

Postet av Lars Petter Brevig den 30. Okt 2019


Om tre dager spilles den første av to kvalifiseringskamper, mot divisjonskollega Åsane.

Ukjent motstander
Åsane FK har i årets sesong spilt i 2. divisjon avdeling 2, og akkurat som Kvik Halden FK endte de på 2. plass. De avsluttet sesongen med 50 poeng, og en solid målforskjell på 66-31. De spiller sine hjemmekamper på Myrdal Stadion, hvor de i år har vært svært gode. På 13 hjemmekamper har de 9 seire, 3 uavgjort og 1 tap, og hele 36-8 i målforskjell. Oss bekjent blir dette første møte mellom klubbene noen gang!

Åsane har erfaring gjennom kvalifiseringsspill, da de så sent som i 2018-sesongen rykket ned fra OBOS-ligaen gjennom kvalifiseringskamper (mot KFUM). Da hadde de vært i OBOS-ligaen siden 2014 sesongen. Åsane er i likhet med Kvik Halden FK en stor klubb. I størrelse er Kvik Halden noen få medlemmer flere, men Åsane har kun spilere på guttesiden. Dermed har de flere aktive spillere på guttesiden enn oss.

Regelverk
Vinneren av Åsane og Kvik Halden FK møter laget som havner tredje sist i OBOS-ligaen. Lagene skal spille mot hverandre borte og hjemme (først i Åsane). Sammenlagt resultat teller, og står det likt telles antall bortemål. Er også dette likt vil det spilles ekstraomganger og evt. straffesparkkonkurranse. Spillere som har samlet opp gule kort i løpet av sesongen kan puste lettet ut, for disse strykes nå.

Kamptid
1. kamp: Åsane - Kvik Halden FK
Myrdal Stadion
Lørdag 2.11 kl. 14:00

2. kamp: Kvik Halden FK - Åsane
Halden Stadion
Lørdag 9.11 kl. 13.00

Det jobbes for tiden med å finne en løsning der haldensere skal kunne se bortekampen i fellesskap. Om dette eventuelt lykkes vil mer informasjon publiseres på vår hjemmeside.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline