UMBRO og Kvik Halden FK forlenger avtalen med 8 år

Postet av Lars Petter Brevig den 29. Okt 2019

UMBRO er med videre som samarbeidspartner, noe som ble markert i pausen på helgens hjemmekamp mot Nardo FK.

Stor avtale
Avtalen strekker seg over 8 år, og er fantastiske nyheter for klubbens medlemmer. I utgangspunktet gjaldt den gamle avtalen ut 2020, men UMBRO ønsket å forlenge allerede nå. Dermed trer den nye 8-års avtalen i gang fra januar 2020.

Klubben har i flere tiår samarbeidet med UMBRO, og da det ble klart at UMBRO ønsker videre samarbeid var valget enkelt. UMBRO verdsetter klubbens visjon «med bredden mot toppen», samtidig som de ser verdien i klubben. Dette verdsettes stort av klubben, som er svært fornøyd med den nye avtalen med UMBRO

Klubbtøy i butikk og på nett
Klubbens medlemmer har fortsatt %-avtale ved å handle på G-MAX Dikeveien, eller ved å benytte webshoppen (ligger i hovedmenyen). Klubbtøyet og kampdrakten er blitt en viktig identitet for klubben, da det kryr av blåe gensere og jakker rundt om i Halden.

Fornøyd klubb/distriksselger
Sindre Emil Bogar er klubb/distriksselger øst, og han er svært fornøyd med forlengelsen avtalen:
"Umbro Norge har i flere tiår samarbeidet med Kvik Halden FK, og ønsket om videre samarbeid var meget stort. Kvik Halden FK har igjennom alle disse årene vært en foregangsklubb i bruk av klubbtøy, både på og utenfor banen. En klubb i sterk vekst krever tydelig ledelse og god logistikk for å kunne levere det nødvendige av utstyr, og akkurat her er Kvik Halden FK meget dyktige. Samtidig er klubben meget aktive i lokalsamfunnet med ett godt samarbeid med andre klubber i Halden.

Det er veldig gledelig å se hva klubbens A-lag har fått til meg svært begrensende resurser, og vi gleder oss til kvalifiseringsspill og muligheter for 1. divisjon i 2020. Enda mer gledelig er det å se hvordan det gror i breddeavdelingen. Klubben har denne sesongen fått ett kretsmesterlag i J13 klassen og at flere andre lag hevder seg i serie og cup-spill. En spennende satsning på kvinnefotball er også satt i gang, og vi håper å se en god progresjon i den videre satsningen

Den nye samarbeidsavtalen strekker seg over 8 år, og gir klubben ett betydelig løft fra tidligere avtaler. Spesielt dame og breddefotballen vil merke en god forskjell med den nye avtalen. Planen videre er selvfølgelig å videreutvikle samarbeidet som har vært de siste tiårene, og virkelig kunne være med på å bygge opp Kvik Halden FK og Halden by til å bli en storhet i Fotball-Norge.

Umbro Norge gratulerer med en flott sesong for klubbens lag, vi gleder oss til videre samarbeid!" 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline