Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Støtvig Hotel er med videre som Bronsesponsor

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Okt 2019

Støtvig Hotel fornyer avtalen sin og blir med videre i 2020. Hotellet som ligger ydyllisk til i Larkollen, signerte en ny avtale med klubben og blir i 2020 profilert som Bronsesponsor.

"Støtvig Hotel er bygd med kjærlighet for å huskes av sommergjester, bryllupsgjester, kurs- og konferansedeltakere, spa-nytere, golfere og tennisspillere, vennelag og kjærestepar. Omgivelsene er vakre, rommene er lyse og store, restauranter og barer er bemannet og bekvinnet med fagfolk som setter sin ære i å ta godt vare på deg."

Støtvig har en lang historie bak seg. Hotellet tok allerede i år 1900 imot sine første gjester og var i lang tid et av Oslofjordens mest særpregede og anerkjente badehoteller.

Det gamle hotellet ble revet i 2011 og dagens eiere har brukt flere år på å bygge et nytt og moderne hotell på den samme tomten der det gamle lå. Hotellet fremstår i dag som moderne og med noe preg av atmosfæren fra Hamptons og New England er hotellet ganske ulikt alle hotellkjedene ellers i landet.    

Hotellet har en SPA avdeling og byr på en rekke aktiviteter og har blant annet bowlingbane, kino, vinkjeller og kokketeater. For barna er det et eget lekerom. Noen av tingene må imidlertid bookes og er bare åpne for grupper.     

Støtvig Hotel har fått tildelt prisen «Årets inspirasjon 2018» av Stiftelsen Miljøfyrtårn.

Les mer om hotellet på deres hjemmeside: https://www.stotvighotel.com/

Vi er meget glade for at Støtvig Hotel velger å være med oss videre!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline