Bli med på opprykkskamp

Postet av Lars Petter Brevig den 23. Okt 2019

Lørdag 13.00 sparkes årets siste seriekamp i gang på Halden Stadion, i en opprykkskamp der alt kan skje.

Slutten på en sterk sesong
Årets sesong har gått langt over forventning, med målsetning om å berge plassen med 30 poeng. Med en runde igjen å spille ligger laget på skuddhold til direkte opprykk til OBOS-ligaen. Kun Stjørdals/Blink ligger foran på tabellen, og skal det bli direkte opprykk må Stjørdals Blink tape mot Sola. Fokus for haldenserne ligger dermed på å gjøre jobben selv, slik at muligheten er der om Stjørdals Blink taper.

Eventyrlig mulighet
Et poeng sikrer 2. plassen som gir kvalifiseringsplass til spill i neste års OBOS-liga. Du har derfor en eventyrlig mulighet til å overvære en kamp som kan gå inn i historiebøkene. De siste 13 kampene har laget tapt en kamp, forrige helg borte mot Fredrikstad FK. Tapet er glemt, og nå håper vi å se enda flere haldensere på Halden Stadion. Spillerne verdsetter støtten som gis fra tribunen, og i en opprykkskamp er det denne støtten som kan avgjøre.

Revansjelysten tropp
A-lagstroppen er svært revansjelystne etter tapet mot Fredrikstad FK, og med støtte fra tribunen kan det bli en fantastisk fotballopplevelse for alle fotballinteresserte haldensere.

Kvik Halden FK oppfordrer alle medlemmer, støttespillere og fotballinteresserte Haldensere til å møte opp, og gi gutta den stemningen de fortjener etter en så langt fantastisk sesong.

Kampinformasjon: https://www.facebook.com/events/444423092850136/


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline