Tap i Fredrikstad - nå mobiliserer vi mot Nardo

Postet av Lars Petter Brevig den 19. Okt 2019

Det ble et tungt 0-2 tap borte mot Fredrikstad FK, men fra tribunen hørtes drøyt 1000 Haldensere godt.

Fantastisk ramme
I forkant av kampen hadde Haldenserne virkelig mobilisert. Felles tog mot Plankebyen, og ikke minst felles avgang med trommekorps til Fredrikstad Stadion. Hyllesten spillerne mottokk før kampstart var enorm, og et tydelig tegn på at mange bryr seg om laget og klubben. Tusen takk til alle som bidro til å skape denne fantastiske rammen rundt kampen!

Jevn start
Kampen startet jevnt, og førsteomgang inneholdt ikke de største sjansene for noen av lagene. Haldenserne hadde mye ball, men slet med å trenge gjennom et kompakt Fredrikstad-forsvar. Hjemmelaget var farlig frempå ved noen anledninger, nærmest ved et langskudd som David Paulmin mesterlig reddet til corner.

Åpen andre omgang
Andre omgang startet i et forrykende tempo, og begge lag prøvde seg uten å lykkes. Kampens første scoring kom for Fredrikstad FK på et fantastisk frispark. Paulmin strakk seg så lang han var, men ballen havnet utagbart i krysset. Ettersom Stjørdals Blink ledet 3-1 over Egersund på dette tidspunktet måtte Haldenserne frem i banen.

Björn Berglund og Peder Nomell ble byttet inn, men istedenfor press fra Haldenserne var det Fredrikstad FK som kjørte kampen. Mot slutten av kampen skapte de flere store sjanser, og det var fortjent at de økte ledelsen til 2-0.

Kan sikre historisk kvalplass
Med kun en uke til neste kamp er laget nødt til å nullstille, og når treningen starter til mandag er alt fokus rettet mot neste helgs kamp hjemme mot Nardo. Med et poeng i den kampen sikrer Haldenserne en historisk opprykkskvalifisering. Det finnes fortsatt også teoretisk mulighet for å rykke direkte opp, men da må nedrykksklare Sola beseire Stjørdals/Blink på bortebane (samtidig som Haldenserne må vinne).

Vi håper skuffelsen over dagens tap blir fort glemt, og at gutta får like fantastisk støtte til lørdag.

Kampfakta:

PostNord-ligaen avd 1:
Fredrikstad stadion:
FFK-Kvik Halden 2-0 (0-0)
1-0 Joona Veteli (56)
2-0 selvmål (84)
Gult kort: Philip Aukland, Tim Nilsen,Thomas Drage, FFK. David Paulmin, Kvik.
Dommer: Jørgen Haugen, Kurland
Tilskuere: 4462
Kvik:
David Paulmin, Jakob Madsen Lund, Dardan Sæter-Mehmeti, Ole Strømsborg (Agu), Dagur Dan Thohallson, Filip Westgaard, Mathias Engebretsen, Albert Makiadi, Deni Hasanagic (Björn Berglund), Youssef Chaib, Kevin Krans (Peder Nomell)0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline