Før Egersund kampen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Okt 2019

Den 23.serierunden skal spilles søndag når vi tar turen til Egersund for å kjempe om tre nye poeng mot en motstander som ikke er fornøyd med at de allerede nå er ute av opprykkskampen.

Egersunds har vært gode i høst og står med seks seiere på åtte kamper i høstsesongen. Hjemme i Egersund har laget vært ganske solide. Med sju seiere, to uavgjorte og to tap er det et sterkt hjemmelag vi møter i søndagens kamp. Egersund vil avslutte sesongen på best mulig måte og vi kommer til å måtte kjempe en knallhard kamp om poeng.

Vi på vår side kommer til kampen med en god treningsuke der vi har fått jobbet godt inn mot de siste kampene. Med topp forhold i Tistedal har laget kunne forberede seg godt inn mot de siste serierundene når det hele skal avgjøres. Vi har mer eller mindre en skadefri tropp og med 18 "sultne" spillere i bussen på vei til Egersund lørdag morgen er vi klare til å kjempe om nye poeng i PostNord ligaen.

Trener Kent Bergersen sier følgende før søndagens kamp:

Vi venter oss en tøff bortekamp mot en veldig god motstander som har gjort det meget bra på sin hjemmebane. Med ligaens muligens beste spisspar må vi være meget skjerpet gjennom hele kampen for i Egersund får vi ikke noe gratis.  Troppen har gjennømført en god treningsuke og vi er klare til å kjempe om nye poeng i søndagens kamp.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline