Seier borte mot Vidar

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Sep 2019

Foto: Gunnar PaulsenA-laget dro lørdag morgen til Stavanger for å møte Vidar på Lassa gress. Vidar er i poengnød og på Lassa gress har de tapt en del jevne kamper og slik ble det også denne gangen. Vi dro hjem igjen med en meget sterk seier og tre nye poeng.

Vi tok kommandoen fra start og skapte flere muligheter uten å få hull på byllen. Det var derfor ikke ufortjent når vår eminente Islending Dagur Dan Thorhalsson satt inn 1-0 målet etter flott forarbeid av Youssef Chaib. Dette var Dagur sitt 4. mål i høst. Meget sterkt av en midtbanespiller.

Etter dette får vi flere muligheter der vi skal og bør punktere kampen, men det ville seg ikke og det ble bare med det ene målet før pause.

Andreomgang ble en tøff batalje der Vidar er mer med i kampen. Vi slurver en del noe som gjør at hjemmelaget øynet håp om utligning. Til tross for noen farligheter foran David Paulmin så greide vi igjen å ro i land en seier etter en jevnere andre omgang.

Vi reiser hjem med tre poeng fra Lassa gress mot et hjemmelag som måtte ha poeng for å komme seg nærmere trygt plass.

Kampfakta

Lassa Gress:

Vidar – Kvik Halden 0–1 (0–1)

0–1 Dagur Dan Thorhallsson (18)

Tilskuere: ca. 150

Kvik Halden FK: David Paulmin, Ole Strømsborg, Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Albert Makiadi, Dagur Dan Thorhallsson, Filip Westgaard, Mathias Engebretsen (Chinonso Agu 71.), Deni Hasanagic, Björn Berglund (Peder Nomell 89.), Youssef Chaib (Kevin Krans 78.).


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline