Før kampen mot Vidar

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Sep 2019

Foto: Morten Pedersen

A-laget reiser lørdag morgen til Stavanger for å møter Vidar på Lassa gress. Haldensere har enda til gode å tape en fotballkamp i høstsesongen og reiser til Vestlandet fulle av selvtillit.

Trener Kent Bergersen hadde følgende å si foran siste treningen fredag ettermiddag:

Vi står foran en spennende høstinnspurt nå, 6 kamper igjen, 3 hjemme, 3 borte, og vi er for alvor med i opprykkskampen! Første utfordring er Vidar borte i Stavanger på Lassa Gress. Dette er vår siste bortekamp med flyreise i år.

Vidar kjemper en tøff kamp for å overleve i divisjonen, og blir helt sikkert en vanskelig motstander for oss nå i innspurten. Laget fra Stavanger er en uforutsigbar motstander, som kan både tape å vinne mot alle lag. De er også det eneste laget som har dratt hjem fra Halden Stadion med full pott i år!

Vi ønsker revansje og ikke minst vi ønsker å vise oss fra en bedre side enn i kampen på Halden stadion tidlig i juni mnd. Vi må være gode på mye skal vi ha muligheten til det. Noe av det viktigste blir at vi er kompakte defensive uansett presshøyde, og at vi ikke gir de muligheten til å kontre på oss. Offensivt må vi ha presisjon og mange samtidige bevegelser skal vi klare å skape store nok målsjanser til å vinne kampen.

Vi er full tropp, og gleder oss til å ta fatt på en ny kamp som forhåpentligvis for vår del ender med 3 nye poeng!

 Kent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline