Fotballfest og tre nye poeng!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Sep 2019

Foto: Morten Pedersen1330 Haldensere møtte opp på tribunene, da Dagur Dan Thoraldsson og de andre polkagrisene bydde opp til fest. Foto: Morten Pedersen

Fantastisk ramme
Rammen rundt kant var fantastisk takket være 1330 fremmøtte tilskuere. Allerede to timer før kampstart åpnet fanzone, og flere hundre barn og unge var innom å testet aktivitetene. På banen startet det hele noe nervøst, og de første 20 minuttene var jevnspilte.

Hjemmelaget tok over
Deretter tok hjemmelaget over, og sjansene ble produsert på løpende bånd. Både Björn Berglund og Filip Westgaard var nære, men det var nok en gang Thorhallsson som gledet hjemmepublikummet. Først satt han inn en retur fra kort hold, før han doblet ledelsen med et presist skudd fra 16 meter.

Pausetog og game-set-match
I pausen gikk samtlige årganger rundt banen, og det er svært gledelig å se så mange barn og unge i Kvik Halden FK-drakter/gensere. Spillerne var inne til pauseprat, men Albert Makiadi ønsket å bidra på festen. Kun minuttet av andre omgang var unnagjort da Makiadi økte ledelsen til 3-0 med et godt skudd.

Björn Berglund var et par cm for kort i nakken, Youssef Chaib skjøt i tverrligeren, Deni Hasanagic ble nektet scoring av en god keeper, mens Øystein Lundblad Næsheim fikk satt spikeren i kista med sin 4-0 scoring.

Tusen takk
Klubben ønsker å takke alle bedrifter og privatpersoner som bidro til å skape folkefest med sine bidrag i forkant av kampen, og ikke minst tusen takk til de 1330 fremmøtte Haldenserne.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline