Ny sterk borteseier!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Aug 2019En glad Chaib etter kampenNok en bortekamp stod for tur når a-laget reiste klokka 08 fra Strupe søndag morgen. Denne gangen var det Brattvåg som skulle stå på motsatt banehalvdel.

Med onsdagens Levanger-kamp i beina utnyttet vi vår store bredde i stallen og gjorde et par bytter for å få inn friske bein. Kampen startet greit, hvor vi var det laget som tok kommandoen. 

Vi var flinke til å finne de riktige rommene på utsiden, hvor spesielt Youssef Chaib var svært livlig. Det var derfor ikke ufortjent når 1-0 scoringen kom etter påfølgende situasjoner etter en dødball. Ballen ble slått inn i feltet hvor Øystein headet tilbake mot mål, og ingen ringere enn ringreven selv; Jacob Madsen Lund stanget ballen i mål fra kort hold. Minuttet senere var vi frempå igjen. Denne gangen var det lynvingen Chaib som vakkert skrudde ballen i lengste hjørnet, og dermed 2-0. Dette sto seg til pause.

Andreomgang blir en ganske annerledes fotballkamp. Kampen bærer preg av litt slitne hoder og bein, samt et mer aggressivt hjemmelag. Midtveis i omgangen kom reduseringen til Brattvåg, og dermed ble det liv i kampen. Selv om Brattvåg forsøkte å skape situasjoner i vår boks så ryddet vi fantastisk unna gang etter gang. Resultatet sto seg og nok en gang dro vi hjem med 3 poeng i bagasjen!

Nå venter toppkamp på Halden Stadion søndag 1.september kl. 1530!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline