En markant idrettsleder har gått bort

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Aug 2019I helgen mottok vi i Kvik Halden den triste beskjeden at Karl Edvard Syvertsen hadde gått bort etter lengre tids sykdom. Det var derfor naturlig for oss at hjemmekampen mot Moss FK på Halden Stadion sist søndag ble innledet med et minutts stillhet i ærbødighet for den enorme innsatsen Karl Edvard har lagt ned for klubben i sitt hjerte.


Karl Edvard debuterte på FK Kvik sitt A-lag i 1959, men det var ikke som spiller han kom til å få størst betydning for klubben. Allerede i 1964, 24 år gammel, ble han valgt inn i styret i FK Kvik i tillegg til at han var oppmann for klubbens A-lag samt medlem av sportsutvalget. I en periode på 30 år hadde han viktige tillitsverv i klubben, både som formann, styremedlem samt leder av ungdomsavdelingen i en årrekke. I 1975 mottok han klubbens gullmerke for sin fortjenestefulle innsats for klubben.


Karl Edvard bidro ikke bare i FK Kvik, han engasjerte seg også sterkt for hele Halden idretten. Han satt i en årrekke i styret i Halden Idrettsråd, og her var han en sterk talsmann for barn og unge. Det var Karl Edvard som lå bak tanken om etablering av ulike idrettsskoler og han reiste også mye rundt til klubber og lag i byen vår og deltok på årsmøter.


Etter å ha gått ut av styre og stell var han fortsatt engasjert i klubbens og idrettens utvikling og han var ofte å se både på Halden Stadion og på klubbens årsmøter. Den siste innsatsen gjorde Karl Edvard i klubbens gullmerkekomité i mars i år, en komité han var medlem av i en årrekke.


Vi lyser fred over Karl Edvard Syvertsens minne og bøyer våre hoder i ærbødighet for den betydningen han har hatt for Kvik Halden FK og for idretten i byen vår.


Bjørn Brevig


Styreleder, Kvik Halden FK0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline