Bergersen håper på støtte fra tribunen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Aug 2019

Slik så det ut i årets første hjemmekamp mot FFK. Hele 2725 tilskuere fant veien til stadion. Greier vi 1000 mennesker mot Moss FK???            Foto: Halden Arbeiderblad

Etter den meget sterke seieren i Arendal sist helg er det nå klart for Østfoldoppgjør mot Moss FK på Halden Stadion søndag kl. 1800.  Trener Kent Bergersen håper at publikum finner veien til Halden Stadion for å støtte laget som har prestert sterkt hittil i sesongen.

Dagen før Østfoldoppgjøret fikk vi noen tanker fra "Kenta" :

"Etter en meget sterk seier borte mot Arendal i første kampen etter ferien, gleder vi oss nå til å ta imot Østfoldnaboen Moss FK på stadion på søndag.

Moss kommer  til denne kampen med forsterket selvtillit etter en meget sterk hjemmeseier 6-2 mot Egersunds i forrige kamp. Begge leire stiller med skadefrie tropper, og Moss er nok ivrige på å få revansje for det stygge tapet de hadde hjemme mot oss 16. mai. Dette er vi forberedt på og jeg håper det vil få det beste ut av oss, noe som trengs skal vi sitte igjen med alle poengene etter denne "fighten".

Kampen mot Moss FK bør bli en publikumstreffer, og jeg håper det blir mye supportere fra begge leire, som vil være med å lage en fin ramme rundt kampen. Det går rykter om at Mossingene og Kråkevingen har mobilisert kraftig for å støtte sine gutter..

Jeg håper virkelig haldenserne kjenner sin besøkelsestid nå og møter opp og matcher mossingene og støtter guttene, noe de virkelig har fortjent etter den fabelaktige sesongen de har hatt så langt!!Guttene elsker å spille for mye folk, og støtten fra publikum kan være helt avgjørende for at vi strekker det lengste strået i en sånn kamp.

Dette blir den første av flere meget interessante hjemmekamper denne høsten, så jeg håper vi sees på stadion! Vi skal gjøre alt vi kan for at dere går fornøyde hjem ved 20-tiden søndag kveld.

Vi gleder oss og er godt forberedt, "let the game begin!"

Kampstart kl. 1800


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline