Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Sterk seier i Arendal!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Aug 2019


Scoring av Youssef Chaib etter 87.minutter var nok til at vi tok en sterk borteseier høstens første kamp i Postnord ligaen.

Kampen startet som forventet, hvor Arendal tok kommandoen uten å komme til all verdens muligheter. Gutta jobbet knallhardt, og var godt strukturert slik at
 Arendal ikke fant rommene de trengte.

Utover i kampen kom gutta mer og mer med, og spesielt etter pause viste vi hvilken kvalitet laget har. Vi flytter ballen godt, og klarer å styre kampen i større grad.

Etterhvert som kampen går, og Arendal må frem for å henge med i toppkampen. Rommene blir dermed større og større, og etter et lengre angrep med mange pasninger åpnet siderommet seg til Chaib som fosset inn i 16-meteren og ble helt. Dommeren gir oss straffe, og mannen som ble felt tar den selv. Youssef er sikker fra krittmerket og dermed står det 0-1 på resultattavla. Dette står seg til kampslutt og bortelaget kan dermed slippe jubelen løs. Viktig og solid seier på Sørlandet!

Nå venter hjemmekamp på Halden Stadion mot Moss FK søndag om ei uke. Dette blir litt av en kamp på Rødsjordet hvor vi håper å se mange haldensere på tribunen!!


KAMPFAKTA:

15.runde

NORAC stadion

Arendal - Kvik Halden FK 0-1 (0-0)

Mål:

0-1 Chaib 87.min

Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti, Agu, Westgaard, Hasanagic, Engebretsen, Makiadi, Krans(Thorhallsson), Næsheim(Nomell), Chaib0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline