Før kampen mot Arendal

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Aug 2019


Foto: Arendal fotballA-laget reiser i dag til Arendal for å møte Arendal i det som fort kan bli en av de vanskeligste bortekamper denne høsten. Som de fleste lag i denne avdelingen så går Arendal for å være en hard nøtt å knekke på NORAC stadion, sin hjemmearena.

Etter to gode treningsuker begynner alvoret i dag med bortekamp for de rød og hvite. Vårkampen på Halden Stadion endte med 2-1 seier til etter en meget spennende kamp. Arendal har etter noe svakt start klatret godt på tabellen og ligger på en 5.plass foran dagens oppgjør.

Trener Kent Bergersen har følgende å si før kampen:

"Ferien er over, vi er klare til å ta fatt på andre del av sesongen. Det kunne knapt begynt med en tøffere bortekamp enn Arendal.  

De fleste av oss husker oppgjøret i Halden som ble meget jevnt, men hvor vi dro i land seieren.  Arendal er langt sterkere hjemme på sitt flotte kunstgress, så her forventer vi en tøffere oppgave mot et velspillende lag som kun har tapt mot Levanger og oss på de siste 7-8 kampene.

Vi har fått trent bra i 2 uker nå, og føler oss godt forberedt til denne kampen.

Troppen er så å si skadefri. Vi har noen smårusk og spillere som enda ikke er klare. Vi har foran høstsesongen supplert troppen med Dagur Dan Thorhallsson på lån fra Mjøndalen, han har vist gode takter siden han kom og er med i troppen til denne kampen.

Stemningen i troppen er på topp og vi gleder oss til å spille om poeng igjen.

Vi fikk en fin start på høstsesongen når vi mandag slo FFK 2 i 4. div, og topper den divisjonen der, etter en

strålende prestasjon.

Så får vi se om vi klarer å følge opp mandagens prestasjon i dag."Kampstart kl. 1800.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline