Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Dagur Dan Thorhallsson til Kvik Halden FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Aug 2019


Foto: Halden ArbeiderbladDen 19 år gamle islendingen kommer på lån til oss fra Mjøndalen ut 2019 sesongen. Dagur signerte utlånspapirer på tirsdag og vil være spilleklar for oss før høstens første seriekamp i 2.div. mot Arendal førstkommende søndag.

Dagur har tross sin unge alder allerede opplevd mye som fotballspiller. Som 15 åring ble han tatt opp i A-stallen til fotballklubben Haukar på Island. Bare året senere dro han til Belgiske Gent hvor han spilte på klubbens U19 og U21 lag. I 2018 kom han tilbake til Islandsk fotball hvor han spilte i toppserien for Keflavik.

Dagur ble hentet til Mjøndalen foran årets sesong på lån fra Keflavik. Mjøndalen hadde opsjon på kjøp av Dagur som de benyttet seg av og signerte han på en langtidskontrakt.

I Mjøndalen har Dagur vært involvert i samtlige treningskamper før årets sesong og han fikk med seg 4 cup kamper og debut i Eliteserien. Foran høstsesongen ønsket både Mjøndalen og Dagur mer spilletid på høyere nivå enn Mjøndalens 2.lag som spiller i 3.div. 

Vi kom fort til enighet med spilleren og klubben noe som førte til at Dagur signerte for oss tirsdag.
Dagur har spilt på samtlige U-landslag for Island og opplevde å spille U21 landskamp så sent som i mars 2019. Vi er meget trygge på at Dagur vil passe godt i profilen til klubben hvor vi ønsker å ha unge og sultne fotballspillere kombinert med noe mer rutine.

Vi ønsker Dagur velkommen til oss!
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline