Norway cup 2019

Postet av Gutter 2005 den 5. Aug 2019

Denne uken ble rett og slett en formidabel suksess, både sportslig og sosialt. Vi reiste innover med 21 spillere og det var en fin miks med både KM og bredde spillere. Vi var enige om på forhånd at det sosiale var viktigst denne uken og alle spillerne måtte stå over en kamp hver i gruppespill og første cup runde etter oppsatt plan. Alle spillerne fikk starte min 1 kamp hver og ellers fikk alle godt med spilletid. 

Det tok selvsagt litt tid før vi fikk spilt oss inn på gress og litt ujevne baner, men etter en liten smell mot Pors i gruppe spillets siste kamp ble det ketchup effekt og mye fint spill.

Torsdag kveld stod Bankok Christian School på andre siden i 1/8 dels finalen på Ekeberg sletta. Det  var masse tilskuere og en flott kveld for fotball. Det viste seg å være et meget godt lag med en sinnsyk god fysikk. De kom i press med 5-6 mann i et vanvittig tempo. Etter "sjokket" i starten prøvde vi faktisk å spille vårt spill noe vi også lyktes med til tider. Det var 1-0 til dem til pause og selv om de hadde noen fete sjanser hadde vi trua. Christian nikket inn en corner etter 5-6 min i andre omg og da ble de virkelig stresset. Vi følte nå at vi hadde muligheter, men en litt billig straffe halvveis ut i omgangen ødela for oss og da kom 3-1 raskt etterpå. Noen ganger kan man med hånden på hjertet si at vi tapte for et bedre lag og det skjedde denne gangen. 

Etter kampen ble det felles bildetakning med thaiene i midtsirkelen og noen norske lagledere som følger dette laget uttalte at ingen andre norske lag har spilt så godt mot dette laget og presset dem såpass som vi gjorde. Ingen hadde scoret mot dem heller. Vi får ta det som en positiv tilbakemelding. Thaiene tapte semifinalen mot et brasiliansk lag så vi kan vel si at vi fikk maks ut av uken rent sportslig.

Resultatene ble:

Nordre Fjell fra Bergen: Seier 3-1

Heming Fra Oslo: 1-1

Pors Grenland: tap 0-2

Lørenskog 2: Seier 7-0

HSV 2 fra Østfold: Seier 7-0

Djerv 1919 fra Haugesund: Seier 4-0

BCC fra Thailand: Tap 1-3

Det sosiale var som sagt viktigst og vi storkoste oss hele uken, gutta fikk kontakt med andre jenter, snapper ble utvekslet, vi bada på Sørenga og på Frognerbadet, spiste pizza på Aker brygge og hadde det rett og slett helt maks på Ekebergsletta. Gutta fikk et unikt samhold og dette vil vare livet ut. Tusen takk for en flott uke.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline