Stjernelaget med 3.plass i Norway cup

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Aug 2019


Klubbens "Stjernelag" har som en liten tradisjon å delta i Norway Cup. I påvente av et bedre tilbud fra kretsen sin side, er på mange måter Norway cup årets høydepunkt for gjengen.

TIl årrets turnering hadde laget med seg 11 spente spillere som både gledet og gruet seg litt til cupen. 

Laget møtte Parasport stjernene fra Danmark i sitt første kamp. Denne kampen endte uavgjort, 4-4. I sitt andre kamp i cupen var Røa motstandere. Denne kampen ble en liten "plankekjøring" der det ble seier med hele 15-3.

Som gruppevinner gikk Stjernelaget direkte til semifinale hvor Strømsgodset IF var motstandere. Kampen var jevnere enn resultatet tilsier(2-5), men det var Godset som stakk av med seieren og finaleplassen.

Dermed ble det med bronseplass og ny meget godt gjennomført Norway cup! 

Klubben gratulerer og håper at tilbudet til Stjernelaget i vår egen krets blir bedre med årene som kommer slik at de får spilt flere kamper i løpet av året.

Klubbens G2005 kull har også deltatt i årets Norway cup. Laget gikk hele veien til 1/8-dels finalen hvor de møtte et meget godt lag fra Bangkok. Laget fra Thailand stakk av med seieren etter at kampen lenge sto og vippet. Vi gratulerer G05 med prestasjonene og ønsker lykke til i høstsesongen som kommer.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline