En spennende høstsesong i vente

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Aug 2019


Foto: Atle Wester LarsenVårsesongen er historie, kampene har blitt spilt og poengene har blitt delt ut. For vår del har poengplukkingen vært meget bra. A-laget har plukket hele 26 poeng på 13 seriekamper mens Rek.laget har tatt 28 poeng på samme antall kamper. Begge lag kjemper i toppen av sine divisjoner.


Redaksjonene har før høstsesongen tatt en liten prat med hovedtrener Kent Bergersen om hvordan oppstarten har vært og hvordan han ser for seg høstsesongen.


Kenta, hvordan har sommerpausen vært for din del?

-  Jeg har fått koblet av litt med variert innhold, en liten Spaniatur, hyttetur og noen dager avslapping hjemme med soling og bading.


Gutta er i gang med treninger innenfor høstsesongen, hvordan har oppstarten vært?

- Oppstarten etter ferien har vært fin, vi har fått testet formen til spillerne, og vi har fått spilt litt fotball for å komme i gang igjen. Jeg synes gutta ser bra ut og vi gleder oss til en spennende høstsesong.

 

Hvordan ser troppen ut før høstsesongen? Hva er ståa på skadefronten?

- Når d gjelder troppen så blir det ikke store forandringer fra vårsesongen, ut går Samuel Narh, Teodor Thorvaldsen og Suka Suka(som sluttet tidligere i sommer), og inn får vi tilbake Bjørn Berglund 

Marcus Sjømo fra skade. 

Vi ser på mulighetene til å få inn en sentral midtbanespiller for å tette hullene etter Teo og Suka.

På skadefronten så ser det veldig lyst ut, som skrevet tidligere så er Bjørn og Marcus tilbake for fullt. Thomas Johansen har hatt et lite brudd i en finger, men skal være fin igjen nå. Tåskaden til Jakob Madsen Lund skaper litt usikkerhet, ellers er alle mann sterke og klare for høstsesongen-akkurat nå.

 

Hvordan ser du for deg at høstsesongen blir? Hvordan «angriper» vi den?

- Høstsesongen blir spennende, det er nå det skal avgjøres. Opprykk, kvalik, eller nedrykk. Vi har unnagjort en fantastisk god vårsesong og akkurat nå så har vi heng på opprykk/kvalik. Kan vi henge med der oppe?? Ja, hvorfor ikke! Sånn jeg ser det i denne avdelingen, så er det mulig å hamle opp med alle, men det er så tøft og jevnt at man kan også tape for alle. Det gjelder å ta ut 110% i hver kamp, være SÅ god at man får marginene på sin side-da er ALT mulig!!


Jeg tror vi skal tenke som vi har gjort, trene godt, forberede oss veldig godt inn mot kampene, jobbe knallhardt sammen, så ser vi hva utbyttet blir..

Jeg tror høstsesongen det skal bli såpass bra at vi skal i hvert fall skal holde oss godt unna nedrykks kampen.

Vi har en stall i god utvikling og vi skal være med å kjempe i toppen i 4. div også.

Vi gleder oss til en tøff, men også morsom siste del av sesongen der vi håper vi kan være med i toppen hele veien inn. Kanskje får vi får spilt en toppkamp på Fredrikstad Stadion i nest siste serieomgang foran 10.000 tilskuere, det hadde vært MORO!


Fredag spiller vi treningskamp mot Kråkerøy, hva håper du å få ut av den kampen?

- Det er en kamp vi vil bruke til å komme i kampmodus igjen, kjenne på konkurransesituasjonen, det trenger vi nå 3 uker siden siste kamp.

Jeg regner med å få i gang flest mulig spillere, rek. laget vårt skal jo allerede på mandag ut i toppkamp i 4. div mot FFK 2.


Kampstart på Strupe 1645 i dag.

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline