Jakob Madsen Lund forlenger med 2,5 år

Postet av Lars Petter Brevig den 30. Jul 2019

Jakob Madsen Lund har i dag forlenget sin kontrakt med klubben, og binder seg i 2,5 nye år.

Sentral spiller
Jakob har vært i klubben siden han begynte med fotball, og har etter fjorårets opprykk tatt nye steg ila årets sesong. Med 160 spilte kamper for klubbens a-lag er han også en av dagens aktive spillere med flest kamper for klubben. I år har han i tillegg til å spille fast vært kaptein i de kampene Dardan Sæter-Mehmeti måtte stå over med skade. Klubbens sportsjef, Haris Juklo, er svært glad for å ha med Jakob videre, og redaksjonen har tatt en prat med den høyreiste midtstopperen.

Hva gjør at du ønsker å forlenge kontrakten allerede nå?
Jeg har stor tro på prosjektet og Kvik Halden som klubb. Jeg har vært her siden jeg var 6 år, og vil veldig gjerne være med på reisen videre. Derfor var det en enkel avgjørelse når klubben ga signaler om at de ønsket å forlenge avtalen. Vi er en godt sammensveiset gruppe spillere som jeg ønsker å være en del av videre, og derfor var det ingen grunn til å vente med å forlenge.

Hvordan ser du for deg høstsesongen?
Høstsesongen blir både spennende og tøff, med mange interessante oppgjør. Jeg håper vi klarer å henge med i toppen så lenge som mulig og spille på de gode prestasjonene fra vårsesongen. Når det er sagt, vet vi at det ikke finnes noen enkle kamper i denne divisjonen, så vi må være 100 % for å få med oss poeng.

Din egen målsetting for de neste årene? 
Min egen målsetning for de neste årene er å ta nye steg som fotballspiller, både fysisk og psykisk. Jeg vil gjøre mitt for at Kvik Halden etablerer seg som et topplag i 2. divisjon, og muligens et opprykk i fremtiden.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline