Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Sommeroppdatering fra A-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Jul 2019


Foto: Halden ArbeiderbladEtter en overbevisende første del av sesongene hvor vi står med 26 poeng på 13 kamper på A-laget og hvor rekruttlaget også ligger helt i toppen i 4.divisjon står vi nå foran en meget tøff og spennende sportslig høstsesong for våre seniorlag. 

Mandag 29,juli samles spillerne til første trening etter en pause på vel to uker. En velfortjent pause etter en lang oppkjøring(les:november) og en tøff kampprogram etter at sesongen kom i gang i april. 

En spennende høstsesong står for tur med mange tøffe bortekamper. Allerede i august mnd. får vi testet oss skikkelig. Det hele sparkes i gang mot Arendal den 11.august i Arendal, før Moss kommer til stadion den 18.august til ren Østfoldoppgjør. Bare noen dager senere skal vi til Levanger for å spille den utsatte kampen mot et hjemmelag som har forbedret prestasjonene sine etter en noe trøblete start. Samme uken skal vi til Brattvåg for å måle krefter med et hjemmelag som hittil har prestert langt unna forventningene poengmessig. Den 1. september kommer Stjørdals/Blink til oss. 

Mange spennende kamper som vil gi oss en del svar om hvordan resten av sesongen kommer til å bli.

For rekruttlaget sin del kommer storoppgjøret allerede den 5.august hvor FFK 2 kommer til Strupe. Dette blir en toppkamp hvor vi kommer til å se et meget sterkt bortelag med muligens nysignering Kjelsrud Johansen på topp. Vi på vår side kommer til å stille det sterkeste vi kan for å være med i toppen så lenge som mulig utover i høstsesongen.

På spillerfronten er det noen forandringer siden før sommeren. Tar vi skadehistorikken først så ser ikke den skremmende ut p.d.d. Det er kun Sjømo Eriksson som ikke er 100%. Han er i opptreningsfasen etter meniskoperasjon og vil nok trenge noen uker til før han kan matches i kamp igjen.

Berglund har brukt førsommeren godt og fått nyttig kamptrening i 4.div rett før sommeren og vi regner med at Björn er tilbake for fult når vi starter opp igjen.

Jakob Lund som ikke spilte den siste kampen mot Hødd pga. skadet tå forventes å være i trening fra vi starter opp igjen.

I et sommervindu vil det som regel alltid være noen endringer. Som tidligere skrevet vil vi ikke se Samuel Narh i de røde og hvite stripene denne høsten. Teodor Thorvaldsen reiser til USA rett over sommeren og vil muligens få med seg en 4.div kamp før han setter kursen mot nye utfordringer. Suka Suka har allerede funnet seg ny klubb og vil denne høsten forsvare fargene til Råde IL.

Hva så med evt. forsterkninger? Klubben er i en situasjon hvor det må gjøres en del investeringer som ikke har med sport å gjøre men som er nødvendig for at vi skal få en permanent godkjenning på bl.a. FFO bygget. Her må det en type "heis" inn som vi må installere for å tilfredsstille krav. Dette koster penger og det er noe som vi må prioritere å få gjort. 

Når pengene må brukes på en heis som ganske sikkert aldri kommer til å bli brukt så begrenser eller stopper det våre muligheter til å forsterke oss sportslig foran høstsesongen. Med Suka Suka og Thorvaldsen borte fra midtbanen er det fort denne lagdelen vi ønsker å forsterke. Skal vi kunne forsterke og dermed forhåpentligvis stå enda bedre skodd før høstsesongen så må vi få eksternt hjelp. Vi på sport skal gjøre det vi kan for å kunne stille enda bedre til høstsesong hvor vi er med og kjemper om en topplassering.

Første A-treningen etter sommerpausen kommer til å finne sted på Tistedal stadion førstkommende mandag kl. 1630. 

Lørdag 3. august spiller vi treningskamp mot Eidsvold på Myhrer kunstgress med avspark kl. 1400.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline