Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Før Hødd kampen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Jul 2019


A-laget spiller siste kampen for vårsesongen når Hødd gjester Halden stadion lørdag med avspark kl. 1600. Hjemmelaget håper å fortsette den sterke hjemmestatistikken hvor lag som FFK, Arendal, Bryne, Egersund og Brattvåg har blitt sendt hjem med null poeng i bagasjen.


A-laget kan med seieren i lørdagens kamp befeste tredjeplassen på tabellen, med en kamp mindre når PostNord liga avdeling 1 tar en liten ferie. Høstsesongen vil by på mange spennende oppgjør i en avdeling som må sies er meget jevn.

Lørdagens motstander har lange tradisjoner der bl.a. cupmesterskapet i 2012 er noe mange vil huske. De har hittil i sesongen prestert noe varierende og kommer til denne kampen fra et 0-2 tap for Levanger i forrige serierunde.

Trener Kent Bergersen skriver følgende før lørdagens oppgjør:

"Vi er klare for den "siste" kampen før vi tar en liten men velfortjent ferie. Oppgjøret mot Hødd sparker på mange måter i gang en høstsesong da vi for første gang møter et lag som vi har møtt tidligere i år. Oppgjøret i Ulsteinvik endte som kjent 1-1. En god kamp av oss da og vi håper at vi kan gjenskape prestasjonen på lørdag.

Hødd ligger fire poeng bak oss og er nok sugne på å prøve å tette igjen den luka. Hødd har i år vært en del bedre på hjemmearena enn det de har vært borte. Det å komme til oss på Halden stadion skal ikke være noen enkle oppgave for laget fra Ulsteinvik.

Vi på vår side greide dessverre ikke å få med oss noen poeng fra toppkampen mot Stjørdals Blink forrige helg. Vi gjorde for mange avgjørende feil foran vårt eget mål og ble knallhardt straffet for det. Foran lørdagens kamp er vi revansjesugne og har lyst å avslutte en god vårsesong med nok en sier! For å lykkes med det må vi ha høy intensitet i det vi gjør. Den defensive tryggheten må være i bunn samtidig som effektiviteten foran motstanderens mål må fortsette.

Når det gjelder skader i troppen så er det noen småting, men jeg føler meg ganske trygg på at vi har samtlige spillere tilgjengelig når vi går til kamp på lørdag.

Støtten vi har hatt fra dere på tribunen hittil i årets sesong har slått meget positivt ut! Vi håper dette fortsetter og det kan være en viktig faktor i kampen om tre viktige poeng. Vi håper å se dere på stadion til vårens siste kamp!"

Kent


Avspark kl. 16000 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline